ЈП „Водовод и Канализација“ потрошила 11 илјади евра за мобилни телефони во 2017 година - А1он Advertisement
Почетна Економија ЈП „Водовод и Канализација“ потрошила 11 илјади евра за мобилни телефони во 2017 година
Економија

ЈП „Водовод и Канализација“ потрошила 11 илјади евра за мобилни телефони во 2017 година

19/03/2018 - 16:22 632 прегледи
ЈП „Водовод и Канализација“ потрошила 11 илјади евра за мобилни телефони во 2017 година