Одбележан 20-годишниот јубилеј на гевгелискиот хор „Гортинија“ - А1он Advertisement
Почетна Култура Одбележан 20-годишниот јубилеј на гевгелискиот хор „Гортинија“
Култура

Одбележан 20-годишниот јубилеј на гевгелискиот хор „Гортинија“

19/03/2018 - 13:30 61 прегледи
Одбележан 20-годишниот јубилеј на гевгелискиот хор „Гортинија“