ВИДЕО: Плима каква што не се памети во Црна Гора, брановите ги поплавуваат шеталиштата - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: Плима каква што не се памети во Црна Гора, брановите ги поплавуваат шеталиштата
Актуелно

ВИДЕО: Плима каква што не се памети во Црна Гора, брановите ги поплавуваат шеталиштата

17/03/2018 - 23:05 5,623 прегледи
ВИДЕО: Плима каква што не се памети во Црна Гора, брановите ги поплавуваат шеталиштата