„Српска листа“ нема да гласа за демаркација на косовско-црногорската граница - А1он Advertisement
Почетна Регион „Српска листа“ нема да гласа за демаркација на косовско-црногорската граница
Регион

„Српска листа“ нема да гласа за демаркација на косовско-црногорската граница

17/03/2018 - 19:04 208 прегледи
„Српска листа“ нема да гласа за демаркација на косовско-црногорската граница