Кина е против американскиот закон за официјални контакти меѓу САД и Тајван - А1он Advertisement
Почетна Свет Кина е против американскиот закон за официјални контакти меѓу САД и Тајван
Свет

Кина е против американскиот закон за официјални контакти меѓу САД и Тајван

17/03/2018 - 18:15 130 прегледи
Кина е против американскиот закон за официјални контакти меѓу САД и Тајван