Ахмети-Гарет: Да се постигне достоинствен компромис со Грција во врска со спорот за името - А1он
Почетна Актуелно Ахмети-Гарет: Да се постигне достоинствен компромис со Грција во врска со спорот за името
Актуелно

Ахмети-Гарет: Да се постигне достоинствен компромис со Грција во врска со спорот за името

17/03/2018 - 16:25 889 прегледи
Ахмети-Гарет: Да се постигне достоинствен компромис со Грција во врска со спорот за името