ВМРО-ДПМНЕ: Над 7 илјади стечајци се оставени вон законски опфат - А1он
Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: Над 7 илјади стечајци се оставени вон законски опфат
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Над 7 илјади стечајци се оставени вон законски опфат

17/03/2018 - 15:17 740 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Над 7 илјади стечајци се оставени вон законски опфат