Најмалку 16 бегалци и мигранти загинаа во Егејското Море - А1он Advertisement
Почетна Регион Најмалку 16 бегалци и мигранти загинаа во Егејското Море
Регион

Најмалку 16 бегалци и мигранти загинаа во Егејското Море

17/03/2018 - 14:32 66 прегледи
Најмалку 16 бегалци и мигранти загинаа во Егејското Море