Либерална партија: Основен проблем на Законот за употреба на јазиците е прекршувањето на процедурата за негово донесување - А1он
Почетна Македонија Либерална партија: Основен проблем на Законот за употреба на јазиците е прекршувањето на процедурата за негово донесување
Македонија

Либерална партија: Основен проблем на Законот за употреба на јазиците е прекршувањето на процедурата за негово донесување

16/03/2018 - 16:03 583 прегледи
Либерална партија: Основен проблем на Законот за употреба на јазиците е прекршувањето на процедурата за негово донесување