СДСМ: Случувањата во Собранието потврдија дека Груевски стои зад обидите за блокадата на Собранието, а Мицкоски е само негова марионета - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Случувањата во Собранието потврдија дека Груевски стои зад обидите за блокадата на Собранието, а Мицкоски е само негова марионета
Македонија

СДСМ: Случувањата во Собранието потврдија дека Груевски стои зад обидите за блокадата на Собранието, а Мицкоски е само негова марионета

14/03/2018 - 18:11 3,730 прегледи
СДСМ: Случувањата во Собранието потврдија дека Груевски стои зад обидите за блокадата на Собранието, а Мицкоски е само негова марионета