Трамп планира да воведе царина за увоз на кинеска стока - А1он
Почетна Економија Трамп планира да воведе царина за увоз на кинеска стока
Економија

Трамп планира да воведе царина за увоз на кинеска стока

14/03/2018 - 16:19 221 прегледи
Трамп планира да воведе царина за увоз на кинеска стока