Прво место за учениците од Кочани на натпреварот од Адриа лигата по роботика - А1он
Почетна Македонија Прво место за учениците од Кочани на натпреварот од Адриа лигата по роботика
Македонија

Прво место за учениците од Кочани на натпреварот од Адриа лигата по роботика

14/03/2018 - 16:21 39 прегледи
Прво место за учениците од Кочани на натпреварот од Адриа лигата по роботика