Уставен суд не поведе постапка по иницијативата за Законот за заштита на приватноста - А1он
Почетна Македонија Уставен суд не поведе постапка по иницијативата за Законот за заштита на приватноста
Македонија

Уставен суд не поведе постапка по иницијативата за Законот за заштита на приватноста

14/03/2018 - 15:13 394 прегледи
Уставен суд не поведе постапка по иницијативата за Законот за заштита на приватноста