Србија да не врши ГМО анализи на оризот, ќе бара Македонија на Мешовитиот комитет - А1он
Почетна Економија Србија да не врши ГМО анализи на оризот, ќе бара Македонија на Мешовитиот комитет
Економија

Србија да не врши ГМО анализи на оризот, ќе бара Македонија на Мешовитиот комитет

14/03/2018 - 14:49 240 прегледи
Србија да не врши ГМО анализи на оризот, ќе бара Македонија на Мешовитиот комитет