Итна седница на СБ на ОН поради случајот со труењето на поранешниот шпион Скрипал - А1он
Почетна Свет Итна седница на СБ на ОН поради случајот со труењето на поранешниот шпион Скрипал
Свет

Итна седница на СБ на ОН поради случајот со труењето на поранешниот шпион Скрипал

14/03/2018 - 14:42 119 прегледи
Итна седница на СБ на ОН поради случајот со труењето на поранешниот шпион Скрипал