Јанкуловски: Гласање на Законот за јазици без разгледување на амандманите на опозицијата е погазување на демократијата - А1он
Почетна Македонија Јанкуловски: Гласање на Законот за јазици без разгледување на амандманите на опозицијата е погазување на демократијата
Македонија

Јанкуловски: Гласање на Законот за јазици без разгледување на амандманите на опозицијата е погазување на демократијата

14/03/2018 - 13:43 1,277 прегледи
Јанкуловски: Гласање на Законот за јазици без разгледување на амандманите на опозицијата е погазување на демократијата