Работата на рудникот САСА е загрозена поради незаконска блокада, менаџментот бара да се почитува законот - А1он
Почетна Економија Работата на рудникот САСА е загрозена поради незаконска блокада, менаџментот бара да се почитува законот
Економија

Работата на рудникот САСА е загрозена поради незаконска блокада, менаџментот бара да се почитува законот

14/03/2018 - 13:30 220 прегледи
Работата на рудникот САСА е загрозена поради незаконска блокада, менаџментот бара да се почитува законот