Средба Богоев-Пломп: Се соочивме со пренатрупана општинска администрација и урбанистички проблеми на повеќе локации - А1он
Почетна Македонија Средба Богоев-Пломп: Се соочивме со пренатрупана општинска администрација и урбанистички проблеми на повеќе локации
Македонија

Средба Богоев-Пломп: Се соочивме со пренатрупана општинска администрација и урбанистички проблеми на повеќе локации

14/03/2018 - 12:54 102 прегледи
Средба Богоев-Пломп: Се соочивме со пренатрупана општинска администрација и урбанистички проблеми на повеќе локации