Рудари од „Саса“ штрајкуваат барајќи повисоки плати и подобри услови за работа - А1он
Почетна Економија Рудари од „Саса“ штрајкуваат барајќи повисоки плати и подобри услови за работа
Економија

Рудари од „Саса“ штрајкуваат барајќи повисоки плати и подобри услови за работа

14/03/2018 - 12:46 146 прегледи
Рудари од „Саса“ штрајкуваат барајќи повисоки плати и подобри услови за работа