Скопски пазар: Директорите си делат по 200.000 евра годишно, а работниците немаат плата - А1он
Почетна Економија Скопски пазар: Директорите си делат по 200.000 евра годишно, а работниците немаат плата
Економија

Скопски пазар: Директорите си делат по 200.000 евра годишно, а работниците немаат плата

14/03/2018 - 12:32 628 прегледи
Скопски пазар: Директорите си делат по 200.000 евра годишно, а работниците немаат плата