Со пари од Хоризонот 2020 ќе се развива програма за обуки во градежниот сектор - А1он
Почетна Македонија Со пари од Хоризонот 2020 ќе се развива програма за обуки во градежниот сектор
Македонија

Со пари од Хоризонот 2020 ќе се развива програма за обуки во градежниот сектор

14/03/2018 - 12:17 183 прегледи
Со пари од Хоризонот 2020 ќе се развива програма за обуки во градежниот сектор