Опожарено возило во Кавадарци, причинета поголема материјална штета - А1он
Почетна Македонија Опожарено возило во Кавадарци, причинета поголема материјална штета
Македонија

Опожарено возило во Кавадарци, причинета поголема материјална штета

14/03/2018 - 11:23 252 прегледи
Опожарено возило во Кавадарци, причинета поголема материјална штета