Холанѓанката Ментел-Спе освои злато во сноуборд по дијагноза на рак, 48 зрачења и операции - А1он
Почетна Спорт Холанѓанката Ментел-Спе освои злато во сноуборд по дијагноза на рак, 48 зрачења и операции
Спорт

Холанѓанката Ментел-Спе освои злато во сноуборд по дијагноза на рак, 48 зрачења и операции

14/03/2018 - 11:10 418 прегледи
Холанѓанката Ментел-Спе освои злато во сноуборд по дијагноза на рак, 48 зрачења и операции