Извештајот за АКМИС-от ќе се разгледува без јавноста, за да се зачувал интегритетот на судиите - А1он
Почетна Актуелно Извештајот за АКМИС-от ќе се разгледува без јавноста, за да се зачувал интегритетот на судиите
Актуелно

Извештајот за АКМИС-от ќе се разгледува без јавноста, за да се зачувал интегритетот на судиите

14/03/2018 - 11:03 124 прегледи
Извештајот за АКМИС-от ќе се разгледува без јавноста, за да се зачувал интегритетот на судиите