Танц Фест ќе формира Совет за доделување награда за годишни остварувања во областа на танцовата уметност - А1он
Почетна Култура Танц Фест ќе формира Совет за доделување награда за годишни остварувања во областа на танцовата уметност
Култура

Танц Фест ќе формира Совет за доделување награда за годишни остварувања во областа на танцовата уметност

14/03/2018 - 10:55 48 прегледи
Танц Фест ќе формира Совет за доделување награда за годишни остварувања во областа на танцовата уметност