Теодоракис: Владата по Велигден ќе донесе предлози во грчкиот Парламент за Скопје - А1он
Почетна Регион Теодоракис: Владата по Велигден ќе донесе предлози во грчкиот Парламент за Скопје
Регион

Теодоракис: Владата по Велигден ќе донесе предлози во грчкиот Парламент за Скопје

14/03/2018 - 10:40 235 прегледи
Теодоракис: Владата по Велигден ќе донесе предлози во грчкиот Парламент за Скопје