Делови од Аеродром, Карпош и неколку скопски села утре без струја - А1он
Почетна Македонија Делови од Аеродром, Карпош и неколку скопски села утре без струја
Македонија

Делови од Аеродром, Карпош и неколку скопски села утре без струја

14/03/2018 - 10:37 44 прегледи
Делови од Аеродром, Карпош и неколку скопски села утре без струја