(ВИДЕО) Мицкоски: Македонија е единствената земја во Европа без економски раст во 2017 година - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Мицкоски: Македонија е единствената земја во Европа без економски раст во 2017 година
Економија

(ВИДЕО) Мицкоски: Македонија е единствената земја во Европа без економски раст во 2017 година

14/03/2018 - 10:27 909 прегледи
(ВИДЕО) Мицкоски: Македонија е единствената земја во Европа без економски раст во 2017 година