СДСМ: Се отвора можност за дополнителни 100 милиони евра за рамномерен развој на општините - А1он
Почетна Економија СДСМ: Се отвора можност за дополнителни 100 милиони евра за рамномерен развој на општините
Економија

СДСМ: Се отвора можност за дополнителни 100 милиони евра за рамномерен развој на општините

14/03/2018 - 09:40 270 прегледи
СДСМ: Се отвора можност за дополнителни 100 милиони евра за рамномерен развој на општините