Продолжуваат препукувањата меѓу Москва и Лондон за случајот Скрипал - А1он
Почетна Свет Продолжуваат препукувањата меѓу Москва и Лондон за случајот Скрипал
Свет

Продолжуваат препукувањата меѓу Москва и Лондон за случајот Скрипал

14/03/2018 - 09:07 352 прегледи
Продолжуваат препукувањата меѓу Москва и Лондон за случајот Скрипал