Судскиот совет ќе избира претседател на скопска Апелација и ќе го разгледа извештајот од АКМИС-от - А1он Advertisement
Почетна Македонија Судскиот совет ќе избира претседател на скопска Апелација и ќе го разгледа извештајот од АКМИС-от
Македонија

Судскиот совет ќе избира претседател на скопска Апелација и ќе го разгледа извештајот од АКМИС-от

14/03/2018 - 08:45 48 прегледи
Судскиот совет ќе избира претседател на скопска Апелација и ќе го разгледа извештајот од АКМИС-от