Српска листа нема да гласа за демаркацијата на косовско-црногорската граница - А1он
Почетна Регион Српска листа нема да гласа за демаркацијата на косовско-црногорската граница
Регион

Српска листа нема да гласа за демаркацијата на косовско-црногорската граница

14/03/2018 - 08:22 98 прегледи
Српска листа нема да гласа за демаркацијата на косовско-црногорската граница