(ВИДЕО) Мицкоски: Противуставниот закон за јазици има за цел да атакува врз соживотот на граѓаните и донесе немир - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Мицкоски: Противуставниот закон за јазици има за цел да атакува врз соживотот на граѓаните и донесе немир
Актуелно

(ВИДЕО) Мицкоски: Противуставниот закон за јазици има за цел да атакува врз соживотот на граѓаните и донесе немир

13/03/2018 - 22:35 1,906 прегледи
(ВИДЕО) Мицкоски: Противуставниот закон за јазици има за цел да атакува врз соживотот на граѓаните и донесе немир