Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол - А1он
Почетна Економија Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол
Економија

Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

13/03/2018 - 21:19 350 прегледи
Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол