ФОТО: Драматично во Хрватска Костајница, урнати десетина куќи поради лизгање земјиште и поплави - А1он Advertisement
Почетна Актуелно ФОТО: Драматично во Хрватска Костајница, урнати десетина куќи поради лизгање земјиште и поплави
Актуелно

ФОТО: Драматично во Хрватска Костајница, урнати десетина куќи поради лизгање земјиште и поплави

13/03/2018 - 18:49 2,568 прегледи
ФОТО: Драматично во Хрватска Костајница, урнати десетина куќи поради лизгање земјиште и поплави