Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност, утре и во понеделник истата сума се враќа во стопанството - А1он
Почетна Економија Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност, утре и во понеделник истата сума се враќа во стопанството
Економија

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност, утре и во понеделник истата сума се враќа во стопанството

13/03/2018 - 17:27 103 прегледи
Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност, утре и во понеделник истата сума се враќа во стопанството