МЗ: Локацијата за новиот клинички центар не влегува во површината дефинирана како строго заштитена зона - А1он
Почетна Македонија МЗ: Локацијата за новиот клинички центар не влегува во површината дефинирана како строго заштитена зона
Македонија

МЗ: Локацијата за новиот клинички центар не влегува во површината дефинирана како строго заштитена зона

13/03/2018 - 16:53 550 прегледи
МЗ: Локацијата за новиот клинички центар не влегува во површината дефинирана како строго заштитена зона