МЗ: На д-р Кедев не му доликува да изнесува невистини за Клиниката за Кардиологија, каде до неодамна беше директор - А1он
Почетна Македонија МЗ: На д-р Кедев не му доликува да изнесува невистини за Клиниката за Кардиологија, каде до неодамна беше директор
Македонија

МЗ: На д-р Кедев не му доликува да изнесува невистини за Клиниката за Кардиологија, каде до неодамна беше директор

13/03/2018 - 16:19 1,699 прегледи
МЗ: На д-р Кедев не му доликува да изнесува невистини за Клиниката за Кардиологија, каде до неодамна беше директор