Иванов се сретна со заменик-претседателот на хрватската Влада, Пејчиновиќ Буриќ - А1он
Почетна Македонија Иванов се сретна со заменик-претседателот на хрватската Влада, Пејчиновиќ Буриќ
Македонија

Иванов се сретна со заменик-претседателот на хрватската Влада, Пејчиновиќ Буриќ

13/03/2018 - 15:59 76 прегледи
Иванов се сретна со заменик-претседателот на хрватската Влада, Пејчиновиќ Буриќ