Владата ја усвои Програмата за персонална асистенција на лица со попреченост - А1он
Почетна Македонија Владата ја усвои Програмата за персонална асистенција на лица со попреченост
Македонија

Владата ја усвои Програмата за персонална асистенција на лица со попреченост

13/03/2018 - 15:46 1,093 прегледи
Владата ја усвои Програмата за персонална асистенција на лица со попреченост