Екипи на кумановските претпријатија ја санираат состојбата од вчерашното невреме - А1он
Почетна Македонија Екипи на кумановските претпријатија ја санираат состојбата од вчерашното невреме
Македонија

Екипи на кумановските претпријатија ја санираат состојбата од вчерашното невреме

13/03/2018 - 15:06 64 прегледи
Екипи на кумановските претпријатија ја санираат состојбата од вчерашното невреме