Општина Кочани издвои еден и пол милион денари за прскање против комарци - А1он
Почетна Македонија Општина Кочани издвои еден и пол милион денари за прскање против комарци
Македонија

Општина Кочани издвои еден и пол милион денари за прскање против комарци

13/03/2018 - 14:39 22 прегледи
Општина Кочани издвои еден и пол милион денари за прскање против комарци