Сменет Рекс Тилерсон, на чело на Стејт департментот е шефот на ЦИА - А1он
Почетна Актуелно Сменет Рекс Тилерсон, на чело на Стејт департментот е шефот на ЦИА
Актуелно

Сменет Рекс Тилерсон, на чело на Стејт департментот е шефот на ЦИА

13/03/2018 - 14:39 289 прегледи
Сменет Рекс Тилерсон, на чело на Стејт департментот е шефот на ЦИА