(ВИДЕО) Мичел: САД и понатаму ќе се ангажираат за влез на Македонија во ЕУ и НАТО - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Мичел: САД и понатаму ќе се ангажираат за влез на Македонија во ЕУ и НАТО
Актуелно

(ВИДЕО) Мичел: САД и понатаму ќе се ангажираат за влез на Македонија во ЕУ и НАТО

13/03/2018 - 14:14 254 прегледи