Данев: Амандманите мора да се разгледуваат, не се исклучува можноста за блокирање на седницата - А1он
Почетна Актуелно Данев: Амандманите мора да се разгледуваат, не се исклучува можноста за блокирање на седницата
Актуелно

Данев: Амандманите мора да се разгледуваат, не се исклучува можноста за блокирање на седницата

13/03/2018 - 13:18 1,071 прегледи
Данев: Амандманите мора да се разгледуваат, не се исклучува можноста за блокирање на седницата