На 19 март почнува со работа новиот филтер во депонијата Дрисла - А1он
Почетна Македонија На 19 март почнува со работа новиот филтер во депонијата Дрисла
Македонија

На 19 март почнува со работа новиот филтер во депонијата Дрисла

13/03/2018 - 13:16 452 прегледи
На 19 март почнува со работа новиот филтер во депонијата Дрисла