Државата ќе треба да плати 152 илјади евра отштета за оштетената џамија во Арачиново од воениот конфликт - А1он
Почетна Актуелно Државата ќе треба да плати 152 илјади евра отштета за оштетената џамија во Арачиново од воениот конфликт
Актуелно

Државата ќе треба да плати 152 илјади евра отштета за оштетената џамија во Арачиново од воениот конфликт

13/03/2018 - 13:10 6,435 прегледи
Државата ќе треба да плати 152 илјади евра отштета за оштетената џамија во Арачиново од воениот конфликт