Во Кичево неколку селски водоводи со бактеролошки неисправна вода за пиење - А1он
Почетна Македонија Во Кичево неколку селски водоводи со бактеролошки неисправна вода за пиење
Македонија

Во Кичево неколку селски водоводи со бактеролошки неисправна вода за пиење

13/03/2018 - 13:00 40 прегледи
Во Кичево неколку селски водоводи со бактеролошки неисправна вода за пиење