Ќе се зголемува инклузивноста на изборниот процес за лицата со попреченост - А1он
Почетна Македонија Ќе се зголемува инклузивноста на изборниот процес за лицата со попреченост
Македонија

Ќе се зголемува инклузивноста на изборниот процес за лицата со попреченост

13/03/2018 - 12:53 53 прегледи
Ќе се зголемува инклузивноста на изборниот процес за лицата со попреченост