Бугарскиот претседател смета дека БПЦ треба да води сметка за блискоста со Македонија - А1он
Почетна Македонија Бугарскиот претседател смета дека БПЦ треба да води сметка за блискоста со Македонија
Македонија

Бугарскиот претседател смета дека БПЦ треба да води сметка за блискоста со Македонија

13/03/2018 - 12:06 137 прегледи
Бугарскиот претседател смета дека БПЦ треба да води сметка за блискоста со Македонија